Lukijat:

lauantai 5. helmikuuta 2011

Paul the Kid is missing!

Hellurei ja päivää pandat! C;
Kuulitteko jo?! Paul on taas kadonnut! Voi ei! Ja menkääs pyörittämään tuulimyllyllä pilvet pois! ;) Tiiättekös miten se toimii? Aika vaikeeta. Oon onnistunut! Mutta helppoa se ei ollut! xD Pitihän sitä yrittää tehä monta kertaa päivässä, oisko noin..4-5 kertaa? En muista itekkään, vaikka äskön onnistuinkin xD Se on muuten aika hauskan näkösta ku kaikki pandat on semmosissa pyörremyrskyissä. :) Täs pikkunen videokin. ;)
Laitoin tän videon ihan huvin vuoksi. :D Eihän siitä mitään haittaakaan ole, vaai?? 
Nii no mutta puhun ihan toisesta jutusta!! (!!!!) :o 
Kamalaa kun Paul on kadonnut!! Hän hän on vielä niinkin pieni.. Ja kuten Kamaria sanoikin niin hänen yliluonnolliset voimat voivat joutua vääriin käsiin! Esim. Kr... Eihän Kr. voi ennään, mutta BONEZ! Bonez panda jota koskaan ei oltu saatu kiinni! Jos nyt et tiedä kuka on Bonez niin sitten tiedät kyllä enemmän kun teett tehtävän "Pelasta pokopetsit!" Hauska tehtävä. =) 
Niin mutta tietääkö KUKAAN missä se pikku vintiö oikein luuraa? Jossain missä on herkkuja, ainakin tulee mieleen. Mut..ei. Ei kioskissa, ravintolassa, jädebaarissa, tai missään. 
Menkääs muuten kattoon maauimalaan yhtä juttuu. Voin kertoo minkä. Kun maauimalassa on se kuulutus torvi niin siitä kuulu ääni joka höpisi jotakin. Ainoat sanat jotka sain selvää oli "Paul the kid ismissing!" Siitä tää otsikko tulikin. Jos et usko niin kato vaikka iten tai kysy lovelynatalialta! xP Oisin ottanu videon muttaku en tiiä mitä tapahtu. Ihmettelin suuresti ja hyppäsin viidakkoon. Miksi? No ettehän te ditä voi tietää. 


On munki aika lopetella. Moikka! C:

Ps. Kiitti Nininana, ku oot mun lukija. ;) Toi on linkki hänen blogiinsa ja liittykää lukijaksi kun hän niitä tarttee! 

7 kommenttia:

  1. Hyvä Ellan ja Maxin kultaisen apuliiton jäsen. Nyt blogissani on aika tehdä ystävyys lupauksia. On aikaa ystävänpäivään asti!

    VastaaPoista
  2. Vau! :)
    Meenkin heti vilkaisemaan ;)

    VastaaPoista
  3. Musinen miten tai missä teet noita kuvia? (esmi. ton liity lukijaksi kuvan)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. tein sen picnikisä kuten kaikki muutkin kuvat :)

    VastaaPoista
  6. anteeksi kun haukuin sua ärsyttäväks apinaks nyt mua hävettää :(

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)