Lukijat:

tiistai 14. joulukuuta 2010

Reilut Pandat voittoon!

Moi!!
Luittekin jo varmaan Ellan ja Maxin blogista et tulee vielä yksi kilpailu! :mrgreen: Jos voittaa niin saa ihanan taustan! Se ei oo varmaankaan kovin vaikeeta keksii miten pandaa autetaan tai mitä hyvää sinä olet tehnyt pandan hyväksi. Mulle aika helppo. :)
Ja se tausta voi näyttää pandallasi vaiikka tältä:

Tää on aika hieno ;) Ainaki musta... 

Joo, ja tässä toinen kuva, mikä tääki on musta ihan kiva.

Ja vimppa! Hihii... Tää on hauska! Mullaki on toi hodari asu :D
Ois kyllä tosi kiva voittaa tai siis saada toi pelikorttitausta. Siistii ku ois vain Max, Ella ja sinä! :cool: Ja semmosenki uutisen huomasin et mulla on 35 lukijaa! Kiitos kaikille lukijoilleni! xD Ja toinenki kysymys!! Mikä se siellä nurkassa on?? Siellä missä on aina joku uusi juttu, milla se vain lataa ja lataa... lataa... Jos se jollaki toisella vaik toimis niin korro kommenteissa! Kiitos! Jos et tajunnu mitä tarkotan niin tässä tulee kuva:



Tossa siitä kuvaki, mikä siitä.                                                                       
                                                                  
                                                  Tänään joulukalenterista tuli ihana tonttu  asu ja kiva jolulukuusen koriste. Toi jää nauha ;)  ÄÄ...! Oho... munhan pitäs laittaa tän päivän joulukalenterin luukku eli 14. luukku eli nythän on 14. päivä. 





1 kommentti:

  1. Mullakin se vaan latas eikä millään suostunu toimimaan. Olis kiva taas nähä, kun viime kerrasta on jo jonkin verran aikaa ;)
    Jade

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)