Lukijat:

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Oma puumaja kullan kallis osa 2

Noniin, pitääkin jatkaa tarinaani :) Mihin jäinkään? Ai niin! 


No olin siis wanhassa satamassa ja näin "joulupukin". Istuin siis laiturilla ja näin pään joka huusi Böö! Säikähdin kuollakseni. En pystynyt juosta pakoon, enkä liikkumaan. Säikähdin niin paljon. Peitin kasvot käsilläni. Lopulta uskalsin kurkata, mutta en nähnyt mitään, tai ketään :lol: Sydän panppaili rinnassani. Katsoin varovasti veteen. En nähnyt ketään. Mutta sitten näin baarin oven olevan auki. Menin lähemmäksi ja kurkkasin ovesta sisään. Ei ketään. Ihmettelin missä Panda Peard oikein on. Silloin aloin ihmetellä, missä Panda Peard oiken nukkuu. Kellarin ovi oli auki. Ihan kuin jossain kauhu leffassa. 
Ajattelin, että pitäisikö minun mennä sisään? No meninhän minä ;) Pelkäsin, että törmäisin muumioon. Silloin ovi pamahti kiinni! Kiljaisin ja hyppäsin suoraaa päätä kellariin. Samalla tajusin minkä virheen tein. Kellarin ovi pistettiin hiljaa kiinni. Panda Peard oli tullut baariinsa! Huusin apua, mutta hän ei kuullut minua. :(  Yritin uudestaan tuloksetta. Menin labyrinttiin ja sieltä bombom- baariin. Kaikki BomBomit nukkuivat. Ajattelin kuinka ihanaa olisi päästä omaan puumajaan. Menin takaisin kellariin yrittämään päästä pois. Kuulin äänen takaani sanovan -Mitä sinä täällä teet? Se oli muumio!
-Öö...??  Tipahdin tänne enkä pääse enää pois, sanoin nolostuneena.
Vastausta ei kuulunut, käännyin katsomaan minne muumio oli mennyt, mutta hän oli tipo tiessään. 
Yritin huutaa apua, mutta kukaan ei vastannut. Minua pelotti. Pelkään nimittäin pimeää. Yritin kiivetä seinää pitkin luukulle. -Tuskinpa luukku on lukossa, ajattelin. Eihän se voi olla! 
No eihän se ollutkaan. Kellarin luukku oli painava, mutta pääsin pois!! :cool: Kuulin taas äänen sanovan -Mitä sinä TÄÄLLÄ teet?! Tällä kertaa se oli Panda Peard. Huooh...! -Pitkä juttu! 
Panda Peard  kysyi haluanki teetä tai mehua. Otin mehua.
Silloin sain tietää että se joulupukki olikin Panda Peard!! :D Mutta mitä hän ulkona siihen aikaan teki? No hän oli lähtenyt etsimään Peardyä eli papukaijaansa, taas! Minä taas sanoin etten saanut unta ja lähdin pienelle kävelylle Panfuun. Kysyin sitäkin että miksi hän säikäytti minut? No hänhän on vanha merirosvo joten hän varmaan vieläkin tykkää säikytellä kaikkia! 


Olen vieläkin aivan hengästynyt. Mutta tulipahan sitä lenkki tehtyä :D xD 
No en ole nukkunut kuin noin neljä tuntia koko yöhön, joten menen tästä nukkumaan. Moido!!!!

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Tosi ihana blogi sulla!
    Miten ihmeessä teit noin hienon yläkuvan ja siihen kirjoituksen!?
    T:♥Maggy
    Luen sun blogia nyt..

    VastaaPoista
  2. Kiitos maggy! :D Teen yläkuvat picnikissä eli kirjoitata vaan googleen et picnik niin pääset sivulle, missä voit tehdä kaikkee tuon tapaista :)
    P.S. se on ilmaista mutta kaikki jutut missä lukee premium niin ne maksaa.

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)