Lukijat:

torstai 17. maaliskuuta 2011

Duck hereillä

Moi jälleen taas! :P

No oletteko jo käyneet Duckin luona rannalla? Kyllä! Hän on hereillä. :) Kamaria antoi muuten myös kivan näköisen paidankin. Siinä on semmonen kiva ankka. ;) 

Tuossa oli siis kuva miltä se näyttää Panfus ja miltä se näyttää proffassa. (2 kuvaa xD) No, Kamarian kristallipallosta näkyi että Dukc on paennut Kitkeröstä! Eli hän on ollut Evronin orja!! :o Raukka ei muista mitään. :( Mutta onneksi Lili sai järkättyä Dukcille sellaiset vaatteet, että Evron ei tunnista häntä. Mutta miten Evron hänet näkisikään? Toivotaan ainakin niin että Evron ei huomaa kadonnutta orjaa. (mutta entä jos on nimen huuto? Tai vaikka tarkistus sillee että pysytään tarkasti samassa orja määrässä?) Mistä me sen tietäisimmekään? 
Mutta missä Duck nytte on? Ei rannalla tai linnassa. AINIIN! :o Dukcin nimeähän pitikin vaihtaa, ettei Evron tunne. Panfun blogissa on eniten nimiääniä saanut nimi Elver! (38% 257 votes) Ja seuraavana on Onni, sitten on Seppo, sitten Alex Ankkalainen ja perää pitää Kalle Ankka. Heh, Kalle Ankka on suomeks Aku Ankka. xD (ruotsia se Kalle Ankka) 

Oletteko huomanneet kuvastoon tulleet uudet vaatteet? Köyhän Pandan vaatteet! ;o Ostin ne ja menin kaupungille huutamaan "Antakaa rahaa! Olen köyhä!" Olen tuolla kuvassa. ;D Huomaatteko? Viimein joku hyvä sydämminen tuli ja neuvoi rannalle. Sielltä saa delfiiniltä peräti 100 PK:ta! 

Tuossa on tuo hyvä sydämminen Panda! (Jsminau) =) Eipäs mulla muuta olekkaan! Heidåå!
Ps. PanfuWision vähän viivästy, mutta kyllä se pian tulee! Lupaan sen! C;

4 kommenttia:

  1. en voi laittaa kommenttii tulee tämmöne
    HTML-koodiasi ei hyväksytä: Tunnistetta ei sallita: INPUT

    VastaaPoista
  2. En tiedä, mikä jutska toi on, mutta se ainakin tuli tänne ihan onnistuneesti, et ei mitään ongelmaa ;D

    VastaaPoista
  3. Tota noi ei oo köyhän asu vaan maatila asut jotka olivat tehneet töitä ja ne olivat likaiset.Mutta ihan sama.(Ei millää pahalla.)

    VastaaPoista
  4. Oho... Nyt nolottaa... ;o Ihan sama! ;D ^-^

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)