Lukijat:

lauantai 23. lokakuuta 2010

BONEZ PANFUSSA!!!!

Moi pandat! pitäkää silmänne auki ja olkaa valppaina sillä Bonez on saapunut jälleen panfuun!!! ja sehän on kauheeta!! ja mua ainakain pelottaa/jännittää kauheesti haluaakohan se taas kipnapata pokot? vai haluaako se tuhota panfun kokonaan!! jos näette jotakin tunomerkkejä tai vilauksia bonezista niin voitte ilmoittaa siitä ellan ja maxin blogiin tai tänne!!
Maxilla ja ellalla olikin tosi romanttinen ilta kunnes se carl tuli!! selittämään et blonez on tullut. Mut yhtä juttuu oon miettiny koko ajan siin lennokki hommelissa miks se Penny näytti lennokin Lennylle?? en kässää voisiko joku osata selitää?! Mut kai on parasta unohtaa koko lennokki juttu sillä se oli kyl niin noloo maxille! meidän on estettävä blonez ja tässä syyt 1 Se kieroilee ja tekee mitä vain panfulle!! 2 Maxin ja ellan suhde on tärkeää joten maxin pitää ajatella muutakin kuin sitä! kolmatta syytä ei olekkaan...
Kaikki pandat etsimään bnezia ja auttamaan panfua mikäli carl näki oikein. mut toivottavasti carl näki vain väärin tai jotain. Kyllähän me pandat kuitenkin haluamme jotain jännitystä panfuun! mutta ei kannata kuitenkaan toivoo että bonez tulee sillä sehän on ihan kahjo!! O___o  Huoh... toivottavasti bonez ei valtaa koko panfua ja vie pokopetsejä!!! mutta jos me pandat voittaisimme bonezin ois taas hauska nähä sen ilme siellä lentokoneessa!: 
hmm... oottakaas hetki.
Hihii siinä vasta paholainen! Toivotaaan kuitenkin ettei se hyökkää tuollaisena! ;) vinkki: ei se oikeestaan hyökkä tuon näköisenä. OLKAA VALPPAINA!! niinkuin taisin sanoakkin.
TASSUITTAIN MUSI!

1 kommentti:

  1. Toi on kivan näkönen kuva!!! etenkin toi piru :D

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)