Lukijat:

torstai 11. elokuuta 2011

Adjektiivi tarina osa 1/2

Hello! :)

Noh, lopultakin keksein jotakin postattavaa! :/ .Enkä tee erikseen postauksia viikko tehtävistä koska Ella ja Max kirjoittavat siitä aina ensimmäisenä blogiinsa ja kaikki ovat ehkä jo tehneet sen jo Panfussa. No nyt taas kuitenkin. ;)) 

Nyt siis on vuorossa Adjektiivi tarina! 
Adjektiivi on siis sana, joka kuvaa millainen joku on, esim. pörröinen, vihreä jne. ;) 
Nyt toivoisin, että joka iikka sanoo adjektiiveja minulle tän tekstin kommenteissa! Voit sanoa ihan mitä adjektiiveja keksit, kunhan ei tule sitten mitään rumaa. Mitä hauskempia keksit, sitä hauskempi tarina syntyy seuraavassa osassa =P Sano max. 4 adjektiivia, niin ei tule liian pitkää satua C: 
Jos et millään keksi millaisia adjektiivejä kirjoitata, niin tässäpä on muutama esimerkki. 
:D
Helppoa kuin heinän teko xD Toivottavasti saan paljon adjektiiveja.. ;)


Ja Panfussa! :) Yoyoko sen DJ:n nimi oli.. Mutta hän on järjestänyt maauimalaan ja viidakkoon ihanat bileet! =) Joka päivä on siis on eri paikoissa sellaset bileet. B) Sinne siis! ---->
Pahoittelen, ei mikään pirkä postaus, mutta se on moro! :P


Tassuittain: Musi
Ps. Surullista, mutta totta.. :''( Nuppu_ on taas lopannu... Tällä kertaa Nuppu oli aivan varma ettei enää palaa... Eilinen oli varmaan siis Nupun viimeiset hetket Panfussa... Oli ilo viettää ne Nupun seurassa. c':
No mää kunnioitan Nupun valintaa, ettei se enää jatka Panfua, jos se ei halua. Vaikeaa uskoa että Panfukin on vain netissä oleva virtuaali maailma, vaikka se joskus tuntuu niin todeltakin. Hywästii...!
Pps. Hehee.. Mulla on oma Twitter blogissani! ;D Se ei nyt vaan oikeen sovi blogin väreihin, mutta seuraavaan ulkoasuuni se sopii paljon paremmin.. :)

13 kommenttia:

  1. Leveä
    Tulinen
    Myyrämainen xD ja
    Paksu :D

    ~Taffel~

    VastaaPoista
  2. xD Hauska! Mäkin oon joskus pitäny tällasii... mutta siis ne adjektiivit:

    Iloinen, huvittava, vaaleanpunainen, ihana :)

    VastaaPoista
  3. Hmm.. tässä adjektiivit:

    Mutainen :D

    Pölyinen

    Saippuainen

    Kauhea

    Toivottavasti käy (; Musii ois vielä vähän asiaa... viittisitkö kertoa ohjeet miten saat ladattua gimbbii noita kivoi fontteja! :) Ne on tosi hienoi ja osaat käyttää niitä luovasti eli meiän blogin kommentteihin, tack o__O

    - Lilinne ♥ (:

    Ps. Miten sait noin hyvin rajattua nuo kaikki ukkelit tuolta yliksestä :?:

    VastaaPoista
  4. Taffel: Kivoja. :)
    Tillervo: Niin määkin xD Muistaakseni viime kerralla unohin laitta kakkos osan kokonaan, mutta siitä taitaa olla jo vuosi :P
    Lili: Käyhän nuo. :) Yritän selittää, jos en osaa niin voin ottaa vaikka videoo. ;)

    VastaaPoista
  5. Kiva kun tuli vähän vaihtelua. Sillä monessa blogissa ei olekkaan ollut näitä adjektiivi tarinoita. ;) Tässä tulee mun:

    Märkä
    Karvainen
    Laiha
    Hassu

    Toivottavasti kelpaavat. :)

    VastaaPoista
  6. Tää on tosi kiva juttu! Me ollaan tehty tämmönen joskus koulussakin. :D

    Tässä ne adjektiivit:
    Raidallinen, hauska, piikikäs, likainen

    VastaaPoista
  7. Hyvä, kun olette lähettäneet adjektiiveja. Sillä niitä tarvitaan paljon, jos meinataan tehdä Suuuri tarina! :D

    VastaaPoista
  8. Iso,pitkä,kaunis,keltainen,hapan,iloinen,maukas,punainen,pieni,lyhyt,vihreä,pyöreä,limainen,märkä,sininen,ruma,ihana,likainen,puhdas,laiha,hoikka,hauska,kiva,hajamielinen,puhelias,nöyrä,fiksu,älykäs,hyvä,mahtava,suuri,paksu,paha,ilkeä,vihainen,avulias,mehevä,kirkas,aurinkoinen,unelias,pirteä,väsynyt,unelias,kömpelö,suuttunut,tavallinen,ällistyttävä,lämmin,kylmä,nätti,komea,paras,ajatteleva,karvainen,ällistyttävä,paras,huono,taitava,lihava,vitsikäs,häiriintynyt,suuttunut,ponteva,äkkipikainen,nälkäinen,janoinen,surullinen,hauska(en muista että olenko sanonut) ajatteleva,kiinostava,harvinainen,arvokas,auttavainen,seksikäs,pantava,sateinen,kotoisa,vahva,heikko,söpö,äimistynyt,ymmärtäväinen,outo,painava,onnellinen,auttavainen,erillainen,köyhä,rikas,ponteva,normaali,tilava,taitava,nirso,vammainen,terve,sairas,läski,seko,kova,pehmeä,eksoottinen,sileä,yksinäinen,reipas,sosiaalinen,avulias,ystävällinen,ilkeä,mielyttävä,tarkka,innokas,hidas,nopea,aktiivinen,lempeä,rehellinen,varma,näppärä,kärsivällinen,positiivinen,sympaattinen,positiivinen,valkoinen,huumoritajuinen,antelias,tiukka,notkea ja paljon muutakin on tossa on myös paljon sanoja joita en käytä. ja käytin nytten kyllä huonoa käsialaa.

    VastaaPoista
  9. Eks,, aika paljon xD En taida ottaa ihan kaikkii mutta valitsen tuolta muutaman.. ;)

    VastaaPoista
  10. täplikäs, hermostunut, kiukkuinen, raivostunut, laiska, itsepäinen, auttavainen, uskovainen,varomaton, ärsyttävä, liukas, mehukas, tarpeellinen, mukava, ujo, herkkä, kiltti, luova, säälivä, huoleton, lapsellinen, kekseliäs, onnekas, pelästyvä, luotettava, ahdas, karmiva, sotkuinen, ällöttävä, ankara, epäkohtelias, ikävytynyt, sivistynyt, takkuinen, tyhmä, surkea, kauhea, rauhallinen, sanaton, itsenäinen, rento, viisas, välkky, jäykkä, uusi, vanha, nuori, tärkeä, suosittu, törkeä, hiljainen, kovaääninen, syvä, mutkainen, liukas, koliseva, säikky, ankara, autio, avara, natiseva, ainutlaatuinen, ammattilainen, epäreilu, entinen, elävä, hydytön, hyödyllinen, johtaja, itsepäinen ja vaikka nytten pelottava.

    VastaaPoista
  11. Mun Adjektiivit tulee tässä. :D

    Likainen

    Sininen
    &
    Karmva. :O

    -Namppa

    VastaaPoista
  12. mun on tällänen

    outu

    hajamielinen

    laiska

    märkä

    siin jonkin lainen toivottavasti pidit

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)