Lukijat:

lauantai 20. elokuuta 2011

Adjektiivi tarina osa 2/2 ja Luonto asusteiden kisan voittajat!

Moikka, moikka taas! :D

No muistattekin sen Adjektiivi tarinan, jonka järjestin? O.o No nyt on aika paljasta itse tarina kokonaisuudessaan! ;) Eli siis nyt minulla on tarinan pohja, josta puuttuu adjektiiveja, ja käytän niitä teidän sanomia adjektiiveja. (niitä tulikin paljon) Jäi yhan ylimääräisiäkin. =) Parempi liikaa, kuin liian vähän. 


Ensimmäinen koulupäivä


Hei! Olen leveä Musi. Menen nyt tuuliselle kuutos luokalle. Olen luonteeltani vähän myyrämäinen ja iloinen. :) Jännittää mennä taas paksuun kouluumme... Luokkani on aika huvittava ja joskus vaaleanpunainen. Menen ihanan ystäväni kanssa samaa matkaa mutaiseen kouluumme. =) Kun saavuimme pölyiselle koulun pihalle, siellä oli paljon uusia  saippuaisia ykkösiä. Kiva saada aina välillä kauheita uusia oppilaita. Kuulimme kuinka märkä koulun karvainen kello soi. Kaikki lähtivät laihoihiin luokkinsa. Kun minä, ystäväni Ella astuimme hassuun luokkaamme, kaikki raidalliset oppilaat hyppivät hauskassa luokassamme. Lopulta piikikäs opettajamme astui likaiseen luokkaamme ja sanoi isot sanansa: "Hyvää huomenta luokka." Pitkä opettaja istahti täplikkääseen tuoliinsa. Meidän piti lähteä nyt hermostuneeseen liikunta saliimme kuuntelemaan rehtorin törkyistä puhetta. Pakko myöntää, se on tylsää kuunnella reksin sinisiä puheita. :/ Seisoimme karmivassa salissa ainakin 15 outoa minuuttia. Rehtoimme on aika hajamielinen välillä. Vähän niinkuin laiska opettajamme. Lopulta kävelimme takaisin märkään luokkaamme. Siellä vaihdoimme kauniit paikat. Minä pääsin istumaan keltaisen luokkatoverini viereen hapantuneeseen takariviin. Olin kiukkuinen kun tulin kotiin, huomenna odotti seuraava raivostuttava koulupäivä. 


xD Sanokaas kommenteissa, minkä vertainen tarina oli. Olikos sen arvosana -4 vai 10+ ? (;
 (käytin tässä omaa ja itse keksimääni nimeä) :P 
Aika hauska... :DD  Sain idean joskus kaauan sitten, kun meillä oli koulussa adjektiivi tarina äikän tunneilla meneillään. (mutta siitä taitaa olla jo vuosi) x) 
Ja kisani voittajat! (tietenkin) Meinasi jo unohtua. :bb 
Voittaja onn...


Tillervo! Onnea! :D Saat palkinnoksi siis haastattelun! c: Päätös oli hyvin vaikea, mutta päädyin loppujen lopuksi Tillervon tekeleisiin.. =) (lähetän kysymykset pian blogisi kommentteihin) Ja sitten Lovelynatalia! Joka saa myös haastattelun, sillä voitti edellisen herkku kisan. ;) Onnea, onnea, oikein monta tonnia! xD 


Tassuittain: Musi
Ps. Tähän loppuun sopisi yks hywä kappale...
:D Mä kuuntelen tätä Nampan ja Taffelin kans joka välkkä. :3 

10 kommenttia:

  1. Vähän toi on paras biisi!

    -PikkuDomino/PandaPomo11

    VastaaPoista
  2. Määki tykkään siitä. ;D Kuulin sen sieltä TheVoice TV:stä (11) eka kertaa. :D Jää pyöriin päähän x)

    VastaaPoista
  3. Tuli tosi hauska tosta tarinasta. :D

    VastaaPoista
  4. Sait multa Blog I liken! :D Onnea, käy kurkkaamassa sieltä postauksesta 27.8.

    VastaaPoista
  5. Oi kiitos Sasse <3 :) lähetän eteenpäin sitte ens postauksessa ;D

    VastaaPoista
  6. Sait minultakin blogi i like awardin, käy kurkkaamassa blogiini. :)

    VastaaPoista
  7. vähän toi on mainio biisi mul on to kännykäs sain yhelt kamult

    VastaaPoista
  8. Joo,toi biisi on ihan sairaan hyvä ja hauska T:Juli15

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)