Lukijat:

tiistai 3. toukokuuta 2011

Tungosta.., oho!

Hellurei! :D

Sanonpa vaan eíhan alkuun et on vähä tungosta. -.- Mulla on nyt aika monta asiaa samaa aikaa, jotka pitäs toteuttaa. ;o Esim. Unelma kortit, PanfuWision, Vamblood ja itse tämän blogin päivittäminen! Joten jos tilaatte kopioitavaa- sivulta jotain tai Unelma kortin, niin siinä voi kestää vähän aikaa ennenkuin se tulee. Jos kommenttisi on julkaistu niin olen huomannut sen ja olen lähiaikoina aloittamassa sitä. :)

Niin ja mitenkäs Vappu meni? =) Mulla meni itse asiassa aika hyvin, Taffel tuli meille yöks ja Namppakin sunnuntaina piipahti. ;D Ja sunnuntainahan alkoi toukokuu!! <33 Ja tiedättekös mikä kuu on seuraavaksi? No tietty kesäkuuu...!! O.o C----: Oho,, niin vähä aikaa vaan enää kesään. Onkos teillä Pandat jo suunnitelmia kesäksi? Tai edes odotatteko kesää? (I♥summer) xDD x) 
Ja olettekos jo tehneet sen vakooja tehtävän loppuun? Huh.. Onneksi Gonzo tai joku Panda kuitenkin lupasi korjata viemärin niin, ettei sieltä pääse enää Panfuun. :)

Kivan T-paijan siitä sai kans. ;) Aika lyhyt posttaus, mutta ei haittaa. C= Moikka!

4 kommenttia:

  1. Moi Musi haluisin kysyä: Miten sait ton click jutun tonne oikeeseen ylä kulmaan?

    VastaaPoista
  2. Siihen tarvii koodin ja sitä koodia ei hyväksytä tähän kommenttiin jostain syystä, MUTTA löysin linkin, jossa kerrotaan se myös. Eli Tillervon panfu blogi ;) Siellä sivulla " täältä apua "
    = )

    VastaaPoista
  3. moi musi me toivomme että liittyisit meidän blogin lukijaksi tassuttain minna&banani-keiju :)

    VastaaPoista
  4. moi musi toivoisimme että liittyisit meidän blogin lukijaksi

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)