Lukijat:

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Uudistunut ulkoasu + Päivä JukuParkissa!

Moiks! 

Eli nyt varmaan kaikki huomasitte, että blogissani on uusi Look. ;) Koitin tehä hieman kesäisempää mallia, kuin se toinen. Tällä kertaa en vaihtanut ihan kaikkea, vaan yläkuvan, taustan, sivukuvat, ja pääväriteemana toimii nyt vihreä (: Kaikki uudet kuvat on nykyään taustatonta mallia, koska osaan viimein tehdä niitä :DD 
Ajattelin myös lisätäm ihan oikean pandan tuonne sivulle ---> 
Sanokaa mielipiteenne siitä, ja kaikesta muustakin uudesta :)) 

Olettekos käyneet JukuParkissa? :) Voin itse sanoa, että siellä on kivaa! Varsinkin parhaiden kavereiden kanssa. Olimme siellä n. 6 tuntia. Kauemminkin ois voinu olla. Ens vuonna aateltiin, et ollaan yhestä toista seittemään asti :D 
Meitä oli mukana minä, Namusiili, Taffel ja se meidän kamu, (joka oli myös sillä pyörä retkellä mukana.)
Otettiin myös pari kuvaa, ennen kuin mentiin vesi laitteisiin. :P 
Tässä näätte ne kuvat C=
Tässä ekassa kuvassa me tavattiin Juku! :D 
Tuossa kuvassa tuo raita paitainen on Taffel, vaalea housuinen se meiän kaveri, ja tuo pinkki paitainen, musta housuinen olen minä. Namppa otti kuvan :)) 

Seuraavaksi me käytiin luunapissa :DD Se on sellainen johon mennään istumaan, ja jossa saa painaa nappeja. Oikean puoleisesta napista tuo hökkelö, (missä Taffel ja 'kamu' istuu) vetää voltin. Ja vasemman puoleisesta se vetää takaperi voltin =D Se oli hauska, tosin ekalla kerralla kiljuin niin, että Nampan korvat meni melkein hajalle xD Tuossa kuvassa Taffel ja 'kamu' on justiin vetämäs takaperi volttia.

 Tässä kuvassa mä ja Namusiili mennään kierrokselle :D (Mä katon sitte tuossa kuvassa alaspäin, joten näytän tuon hymiön kanssa vähän oudolta...) 

Kerron nyt lyhkäisen pätkän reissustamme :)) 
Viimein se päivä koitti, milloin menisin Parhaiden kamujen kanssa JukuParkkiin! <33 Olin innoissani. Kysyin äidiltä kyytiä sinne, ja hän suostui viemään meidät. Minkään laista valvojaa meillä ei ollut. Äiti jätti meidät suurelle parkki paikalle. Astelimme pääsy porttia kohti, ostimme liput ja menimme sisään. Olin niin innoissani siinä vaiheesa, että juoksin peremmälle, ja melkein kaaduin siihen asvaltille xD Kävelimme vähän matkaa, kunnes edessämme kökötti suuren suuri pomppu pallo. Kun menimme sen päälle, nauratti niin hirveesti, että ei henkeä saanut, eikä voinut edes pomppia! :DD Kun olimme jo pomppineet siinä vähän aikaa, huomasimme maskotti Jukun, ja ajattelimme mennä tökkimään sitä. :D Kun olimme tökkineet sitä jo tarpeeksi, menimme majakalle, jossa pitää hinata itsensä ylös ja päästää irti niin tippuu alas =D Sitten menimme vaihtamaan uimapukuja. Taffel ja 'kamu' ehti vaihtaa vaatteet Mua ja Namppaa ennen. Kun mä ja Namppa oltiin valmiita, Taffel ja 'kamu' oli hukassa :o Mentiin ettiin niitä, kunnes he juoksivat meitä vastaan ja sano, "Wooohoo! seurakkaa meitä." Niin me kaikki neljä asteltiin kohti keltaisia liukumäkiä. Laskettiin niitä alas ja samalla totuttiin veteen :) Laskettiin kaikista tuhansista mäistä. Taffel pakotti mut sellaseen kaikkein jyrkimpään ja loppejen lopulta hauskimpaan mäkeen. Mä panin vastaan, kunnes oli jo liian myöhäistä. Kiljuin kurkku suorana mäkeä laskiessani. Se oli hauskaa! Sitten Taffel ja 'kamu' käski mun ja nampan odottamaan jotain juttua. Sitten ne tuli vähän ajan päästä sanomaan, et "kuulitteko te?" Arvatkaas mitä? Ne oli kuuluttanut meidät. :DD Päivä jatkui loppaaun asti tosi hyvin. Lähdimme vasta sitten, kun meidät häädettiin pois sieltä xD 

Noniin, se oli hauska päivä :D 
Toivottavasti tekin saatte nauttia noin kivoista päivistä.
Moikka!


Tassuittain: Musi
Ps. Onkos Panfu vähän uudistunut...? Ainakin sen Panfu logon alla lukee että "Ryhdy Pandaksi!" Ja se sisään kirjautuminenkin on sininen. =)

15 kommenttia:

  1. Miten noita läpinäkyviä kuvia voi tehdä? Toivottavasti vastaisit nopeesti, sillä haluaisin itsekkin tehdä noita läpinäkyviä. :P

    VastaaPoista
  2. Puuhamaassa on tommone laite myös! Aloin itkee siin! XD Hauska vekotin nykyään :)

    VastaaPoista
  3. Anzu, Otan ekana taustan pois, ja tallennan PNG muotoon. ;)
    Sasse, Kiva vekotin on, Puuhamaassa en oo vaan ikinä käyny. :D

    VastaaPoista
  4. Hmm... Voiko vain tietyssä paikassa tallentaa sen tuolleen et taustaa ei näy? Ja miten se tausta niinkuin "otetaan" pois? Jätänkö siihen siis vain valkean taustan?

    VastaaPoista
  5. Mä saan sen Gimp2:ssa. Siellä saa taustan pois, kun valitsee ylhäältä "taso" ja sieltä läpinäkyvyys. Sitten klikkaa kohtaa "Lisää alfakanava" Sitten sutaat kumilla koko kuvan harmaa ruudulliseksi :)

    VastaaPoista
  6. Musi, sen voi tehdä myös silleen, että valitsee kaiken ensin fuzzy select- työkalulla/ magic wandilla ja paina shift alas niin saa valittua useampia kohtia. Niin se on helpompaa :)
    Sori, kun se Gimp-sivu viivästyy, umtta ilmeisesti osaat jo käytellä sitä helposti :)
    ps. Haluutko tehdä mun kanssa sen sarjakuvan kilpailuun?

    VastaaPoista
  7. Ajattelinkin jo, että täytyy olla helpompikin keino. ;) Sain tuon päähäni kerran, kun katsoin Gimpistä poettelu videoita :P Eikä haittaa, vaikka se Gimp-sivu myöhästyy.
    Ja joo! Kyllä mulle sopii :) Miten ois, et tavattais huomenna? Sanon vaikka sun blogissa tarkemman tapaamis ajan C:

    VastaaPoista
  8. Joo, mulle käy se aika, ainakin luultavasti ;)
    Onko Suomessa siis tunti enemmän vai vähemmän, hmmmm...

    VastaaPoista
  9. Teillä oli varmasti kivaa siellä JukuParkissa C= Pitäusköhän joskus köydä siellö itsekin..? :D Ja joo, Puuhamaassakin oli tommonen härpätin! Mä olin siinä iskän kanssa, ja yhden kierroksen jälkeen tuntui siltä ettei ehkä mennä uudestaan... Ja ulkoasu on kyllä nätti :) Samoin kaikki kuvat.

    VastaaPoista
  10. Moii!Mulla ois kysyttävää.Elikkä miten niitä kuvia sai napsittua sinne??

    VastaaPoista
  11. Ja miten voin saada linkin panfun sivulle? :O vastaisitkos?

    VastaaPoista
  12. Hei Musi! Voitko lukea blogiani? osoite blogiini:
    http://jenna09blogthat.blogspot.com/

    tassuittain:
    Jenna09 (jos näkyy anonyymi en ole! Olen jenna09)

    VastaaPoista
  13. Tille, Siellä olikin... Tosi hauskaa! <3
    Kukkeli, Tarkoitatko siis, miten panfusta voi ottaa kuvia? Alla olevasta osoitteesta löytyy ohjeet ;)
    http://blog.panfu.fi/category/omat-blogit/

    Oman blogin linkin saa panfun sivulle lähettämällä Ellan ja Maxin blogin kommentteihin blogisi osoitteen. MUISTA Ensin kirjoittaa blogiisi, että "Haluan linkin panfun sivulle" ;)

    Jenna, Juu voin :))

    VastaaPoista
  14. joo puuhamaassakin ON tollainen! mul ois lentäny laatat siinä xD

    -alive

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)