Lukijat:

torstai 7. huhtikuuta 2011

*New! ;)

Moikka moi! :D

No huomaattekos? =) Mullahan on uusi yläkuva! :) Mitäs pidätte?? Musta tuo tausta eli siis tuo vesiputous on aika hieno. ;D Ai niin ja pahoitteluni Anzulle ja Estellalle kun heidän tilaamat kuvat on viivästynyt ja Unelma kortit sivullakin on tekemistä. :S Mutta nyt asiaan tulee muutos. C; 
Siinä vielä kuva mun yläkuvastani. C=

Hahaa..! Ja tiedättekös mitä? Joku on voinut jo oivaltaa asian ja ihmettelee, miten sain värikkään kuvan kultapandan vaatteilla yläkuvaani?  No en haluaisi kehua, mutta ostin eilen uuden puoleksi vuodeksi. B) En tiiä miten se onnistu niin helpoksi, mutta hällä väliä! xP (Yleensä joudun kinuun isiltä kauemmin, kunnes toinen luovuttaa. xD) 
Ai niin ja sitten siitä mun PanfuWisionista Että varmaan viimeistään ens viikolla tulee toinen karsinta. Ilmotan sitten asiasta tarkemmin ja kappaletta saa vaihtaa, jos haluaa! Mutta kiitos, sitten siihen PanfuWision- karsinta postaukseen! Thanks! cX Ää.. ja ei sitten iloisiin uutisiin... Xc KataOmg loppaa Panfun!! :'( Ja sekä tietenkin bloginsa -.- Inhottaa kun kaverit lopettaa Panfun! O__o Muutama on jo tehnyt niin MUTTA minä en vielä. :P Oon pelannu jo yli vuoden ja 99% Kultapandana! O.o Oon ollu 7-8 päivää taviksena. Mutta tavikset ja kulttikset on saman laisii, kultapandoilla on vain enemmän ominaisuuksia. 

Munki on aika mennä! Meen kattoon Eurowision esikatseluja. :) Moide!
Ps. Panfun kauhuleffoihin tulee komedioitakin! :D Kauhukomedioita kuitenkin, mutte komedia on siltikkin hauskaa! (komedia eli huumori elokuva.) ((huumori eli hauska elokuvaa)) xD

7 kommenttia:

  1. Hei, Musi!

    Haluaisin kysäistä paria asiaa..

    1. Millä ohjelmalla teit tuon "Lukisikko" -kuvan?

    2. Kun tein yläkuvani ensin piZapilla rajasin Pandani kuvaan, ja sitten picnikillä loput. Se piZap pienentää sen kuvan, niin miten sulla tuli noin suuri? Miten rajasit Pandasi tuohon?


    ~Kissafani123~

    VastaaPoista
  2. Kissafani123, tein ton lukisikko kuvani PhotosScapella ja se on ilmainen ja helppo käyttää. :) Ja sitten siellä PhotosScapessa voi muuttaa kuvan kokoa, ja toi mun yläkuva on kooltaan 780 ja 461. C:

    VastaaPoista
  3. Ei se haittaa mut siit kuvasta tuli tosi hieno

    terv Estella

    VastaaPoista
  4. Cool blog, don't understand anything but I think it's good. I would like to ask : how did you make all those decorations?

    VastaaPoista
  5. Estella: :)
    Black spots: Öää.. en osaa puhuu nyt täällä enkuu ;D Vataan blogissas :D

    VastaaPoista
  6. Anteeksi, Musi ;')

    Pyydän anteeksi, kun olen matkinut yläkuvaa, alakuvaa, ja vähän jotain muutakin. I'm so sorry :'( Tiedätkö, muuten mitä matkiminen oikeasti tarkoittaa? - No, sitä, että ideasta pidetään! Niinkui minäkin pidän yläkuvastasi!
    Yläkuvaani tuhlasin yksi ja puoli tuntia. Alakuvaan taas puolituntia. MUTTA: Lupaan, ettei enää toistu :')) LUPAAN! Ja anteksi tosi tosi paljon :'(
    Lupaan, uusia yläkuvan! Otan kuitenkin saman taustan. Vaihan vaatteet, jos tarvitsee! Alakuvan uusin KOKONAAN! I promise :)



    Tassuittain, Kissafani123


    ANNA ANTEEKSI, MUSI!
    Ollaanko vielä ystäviä ;')
    Jos lupaan, ETTEI TOISTU!!!

    Ja vielä että kun olet vaihtanut vaatteet yläkuvaasi, nuo hiuksetkin, mitä en käytä eikä minulla ole! Käykö että vaatteisiin tulee pieni muutos?

    VastaaPoista
  7. Hei hei taas ;')


    Toivottavasti annat anteeksi sitä.. :)?
    Edellisessä kommentissa siitä aiheesta enemmän, mutta kun kirjoitin googleen "PhotosScape" niin mitä niistä piti painaa nistä vaihtoehdoista? Painoin ensimmäistä, mutta en tajunnut mitä sieltä taas piti painaa. Voisitko vastata tai tehdä ohjeet?


    Kiitos etukäteen, vaikket auttaisikaan ;)


    - Kissafani123

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)