Lukijat:

maanantai 11. huhtikuuta 2011

110 lukijaa

Moikkis! =D

Nyt mulla ei ookkaan oikeen muutakaan mielessä muutakun et mulla on 110 lukijaa!  ♥ 
Joten luvassa ei ole kovin pitkää postausta. ;) Tässä kuva kiitokseksi jokaiselle. :)
 Clikkaamalla isoksi. =) 

Tuo kuva ei ole nytte mikään hirveen ihana, mutta mun lukijat on! C: Thank youu soo much!  Eli siis kiitos teille oikeen SUURESTI! En oikeen keksi mitään tähän mutta yritys on tärkein. C; 

No sitten vaikka hieman vaihdetaan kuulumisia ja kerrataan uutisia ;) 
Panfussa lauantaina taisin olla vaan kamujen kaa ja sunnuntaina en ehtiny koneelle oikeen ollenkaan :o Ai niin ja iPandaakaan ei tullut (taaskaan) se menaa vaan välillä unohtii ja Hannahiikaan ei aina Panfussa nää. 
Panfussa ei nyt oiken olekkaan mitään kauheen uutta tullut, mutta uusinta kai tässä on se historian ja jumppaliikkeitä juzka. Ja Kissafani123:sen haastattelu tili eilen blogiin. Kannattaa jäydä vilkaisemassa. 

Kiitos vielä kaikille lukioille ja se on moido!
Ps. Sain blogiini sen ilmotuksen jossa lukee jotain "Olet nyt eksynyt MusiPandan blogiin!..." Niin tykkäättekö te siitä vai onko se joten kuten ärsyttävä? Kertokaa kommenteissa.. ;D

9 kommenttia:

  1. Hei Musi ;)

    Ravaan blogissasi ainakin viisi kertaa päivässä, joten kyllä se vähän häiritsee :( Ei pahalla mitenkää.. Juuri kun olen ottamassa mukavaa asentoa ja alkamassa lukea, niin näyttöön tupsahtaa se ilmoitus..Ekan kerran kun näin, alkoi kiinnostamaan, mutta nyt se vain häiriköi ;'( Muutenkin, koneemme jumittaa aina, kun yritän painaa "OK"ta.. :'(



    Kissafani!


    P.s Lue edelliset kommani, vastaathan pian?


    P.p.s Kiitos kun tykkäsit reportaasistni ;D Sullahan se mahtava olikin!
    Ja muuten, siinä ilmoituksessa, mikä nyt häiritsee, siinä on kirjoitusvirhe :o Siinä lukee "Erinlaisia" Vaikka pitäisi "Erilaisia" ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, nyt se on munki mielestä vähän ärsyttävä..! :o Käyn itekki blogisssani aika monta kertaa päivässä, joten otan sen sitten pois. ;)
    Ja teen ton "Selvin päin Panfuun"- kuvan ja "Lukisikko"- kuvan PhotoScapella, kuten oon tainnu sanoa jo et se on helppokäyttöinen ja ilmainen. ;)

    VastaaPoista
  3. mä en huomannu mitään et on sellanen nooh tuskimpa se häiritsee ja kiitti myös siitä ohjeest vaikka oli kisufanille ;)

    VastaaPoista
  4. Ei sitä enää ees oo xD Poistin sen koska se alko ottaa muaki vähä päähän..

    VastaaPoista
  5. Cool blog, but I still don't understand a thing.
    It would be cool if you could get some of your readers to visit my blog :
    http://black-spotspanfublog.blogspot.com
    I don't have so many readers yet and could you maybe explain to me how you get all the stuff on the side of the screen? Like give me tipps every day about it. Send it to my e-mail (findable on my blog) or leave it as a comment at my blog.

    Thanks

    ♠black-spots♠

    VastaaPoista
  6. onnee 110 lukiasta!! tassuttain eveliina1

    VastaaPoista

Kommentti, minulle? Kivaa! Käytähän siistiä kieltä, vaikka onkin kommentti valvonta! :)